Lotus homes

Как се стига от Перник до филма "Борат" 2 - историята на народната певица Дияна Василева

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 501 | Брой коментари 0
08:08 01.11.2020

Дияна Василева е на 26 години и е народна певица с концерти на 3 континента, музикални проекти с много известни имена - Армин ван Бюрен, Лиса Джерард и др. Тя е и второ българско участие в скандалната сатира на Саша Барън Коен „Борат“ 2.

Избират я да участва с гласа си в продукцията, след като чуват нейно изпълнение.

„Оказа се, че са слушали мои изпълнения. Мартин Гьолнер се свърза с мен. Казаха ми, че това ще бъде холивудска комедия. За мен беше много интересно., споделя тя пред БТВ.

Преди да я поканят, не била гледала филма. Въпреки че някои хора са на мнение, че "Борат" 2 очерня България, тя не смята така.

"Не го приемам за нещо, което е лошо – не съществува само черно и бяло. Много хора казват, че това очерня България. Аз не мисля по този начин. Смятам, че пародийните сцени и фолклорът, с който ги озвучих, ни олицетворяват по два начина. Ние си избираме по кой начин да гледаме – дали черногледо, или хубаво."

По време на работата си комуникира с брата на Саша Барън Коен. Говорят си по Скайп. Работата им продължила 5 часа, въпреки че първоначалният замисъл бил да е 3 дни.

Приятелите й първо се посмели, когато разбрали за нейното участие. Семейството й пък много се зарадвало. "Те винаги са плътно до мен във всичко."

Споделя, че музиката я е спасявала много пъти. "Аз от 7 клас съм в музикалното училище и колкото и да е била силна връзката ми със семейството, съм се учила да бъда сама. В тежки моменти, винаги пея."/ Цялото предаване гледайте на btvplus.bg.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени