Lotus homes

Истински празник на красотата в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 02.05.2021 | Прочитания 735 | Брой коментари 0
22:08 01.05.2021

Лично заслужилата  81 годишна треньорка по художествена гимнастика на националния отбор на България  Райна Афионлиева връчи приз, учреден на нейно име на МТ по художествена гимнастика „Кракра къп“ в Перник. Призът се дава за постижения в художествената гимнастика на жени, категория А, а тази година тази чест получи грацията от клуб „Левски“ - Рейчъл Стоянов.

Самата Райна Афионлиева  сподели, че се гордее, че е била част от спортните върхове на художествената гимнастика в България и пожела на треньорките и гимнастичките от СКХГ“Виктория“-Перник да надминат нейните успехи.“ Нищо, че сте от Перник. Можете да биете и Варна и Пловдив, можете да биете и всички софийски отбори, каза в емоционалното си обръщение Райна Афионлиева  към треньорката на пернишките грации  и нейна възпитаничка Виктория Велинова.

На официалното откриване на третия международен турнир „Кракра къп“ присъстваха и представители на община Перник с чието съдействие се провежда турнира. Мартин Жлябинков-зам. кмет и Деси Стойова -гл. експерт връчиха медалите на класиралите се гимнастички във възрастова група жени, категории А и В. Заместник кметът Мартин Жлябинков заяви категорично ,че в лицето на кмета Владимиров, СКХГ „Виктория“ има пълната подкрепа за развитието на този спорт на територията на община Перник.

Виртуален приз към своите треньорки пък бяха подготвили гимнастичките от СКХГ“ Виктория“. На видеоекран всяка една от тях изрази своята благодарност за всеотдайните грижи и любов към тях.

  Турнирът продължи с изпълнения на съчетанията на ДМВ и ДСВ, категория А.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени