Lotus homes

Играчките от кампанията „Плюшена прегръдка за детска усмивка“ пътуват към хлапетата

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 189 | Брой коментари 0
08:07 07.05.2021

На 28-ми април бяха разпределени и раздадени по-голямата част от събираните в продължение на три месеца играчки в град Перник от кампанията ,,Плюшена прегръдка за детска усмивка“, съобщават от Orbico Bulgaria.

Именно град Перник се превърна в ПЪРВИЯТ град, който подкрепи благотворителната инициатива на ,,Орбико България“, а перничани доказаха, че имат големи СЪРЦА препълвайки няколко пъти трите благотворителни коша за събиране на играчки, които бяха позиционирани на ключови локации в града.

Г-жа Валентина Страхилова, която е основател на Училището за родители в Перник и Моника Тошева – PR мениджър на ,,Орбико България“ зарадваха децата лишени от родителски грижи в град Перник и региона като дариха стотици играчки събирани с месеци, от добродетелите в местността

Първо бяха раздадени играчки на децата в ЦНСТДМУ-гр.Перник- кв."Драгановец ", които директорката на центъра Весела Симеонова прие с огромна благодарност, а след това и в град Брезник, където дарението прие здравният медиатор г-жа Даниела Захова.

То ще бъде разпределено в малките населени места в този район, за да може да достигне до децата лишени от родителски грижи и деца от социално слаби семейства. Благотворителният тур с дарение на играчки приключи в Центъра за Обществена подкрепа – ДЪГА в град Трън, и беше прието с радост от кмета на града г-жа Цветислава Цветкова

Кампанията ,,Плюшена прегръдка за детска усмивка“ в град Перник стартира на 12-ти февруари с откриването на Училището за родители ,,BABY LOVE Мама, тате и аз“ и ще приключи на 12-ти май, когато ще бъдат раздадени и останалите събрани играчки в град Перник и региона.

Благодарим на г-жа Валентина Страхилова за съдействието и подкрепата, която ни оказа по време на цялата кампания!

 

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени