mycomputer.BG

И "Славата" се превърна в COVID-19 огнище

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 910 | Брой коментари 0
09:33 06.11.2020

Втора лига има ново огнище за COVID-19. След "Добруджа" и "Миньор", пламна "Струмска слава". Тимът настоява за отлагане на гостуването на Добрич в събота. За сега обаче от БФС са твърди, че мач ще има.

„За съжаление сме поставени в тежка ситуацията. Имам 11 заразени. Това стана от тестовете, които се правят в началото на седмицата. Проблемът е, че само 8 от тях са футболисти. Останалите с положителни проби са помощниците ми и масажист. Не знам какво ще правим. Тази ситуация не е нормална“, коментира треньорът на тима Владимир Димитров пред „Мач Телеграф“. „Не сме питали "Добруджа", тези неща зависят от БФС. Ако Венци Стефанов ни бе президент нещата щяха да са други. Утре (б.р.) днес правим нови тестове. Не знам. Бройката може и да се увеличи. Но според мен и така не е редно да се играе“, продължи той.

„Досега сме се пазили. Но за мен нещата дойдоха от гостуването на "Миньор". Там имаха трима заразени и вижте какво се случи с нас. Сега остава ние да отидем в Добрич и там да се разболеят тези, които не успяха първия път“, категоричен е Димитров.

Според запознати и ситуацията в Перник също не е розова. „Чуковете“ обаче са късметлии, защото този кръг почиват./Монитор бг

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени