Lotus homes

Хобит: Пущинакът на Смог

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 763 | Брой коментари 0
18:08 12.12.2013

Втората част от поредицата на режисьора Питър Джаксън, която проследява пътешествието на главния герой Билбо Бегинс, който е въвлечен в епичен поход за освобождаване на Еребор - изгубеното царство на джуджетата, което отдавна е завладяно от дракона Смог.

Този филм буквално ще ви пренесе в един различен свят, пресъздаден по възхитителен начин. Филма излиза на 3D, IMAX 3D, HFR и 4DX. Това е един от онези филми, които се гледат със затаен дъх, и то само на голям екран! Защото уникалните ефекти и зрелищните картини после дълго напомнят за себе си.

Действието на „Хобит: Пущинакът на Смог“ се развива в Средната земя 60 години преди събитията във „Властелинът на пръстените“. В главните роли ще видите имена като Еванджелин Лили, Орландо Блум, Кейт Бланшет и други актьори от „Хобит: Неочаквано пътешествие“.

Оцелели след началото на тяхното неочаквано пътешествие, всички от Дружината поемат на изток, срещайки по пътя си човека-мечка Беорн и рояк от гигантски паяци в коварните гори на Мраколес. Измъкнали се от хватката на Горските елфи, джуджетата продължават пътешествието към Езерния град и крайната си цел - Самотната планина. Там те ще трябва да се изправят пред създание, по-страховито от всички, които са срещали досега - Дракона Смог.

Той ще подложи на проверка не само запасите от смелостта им, но и пределите на тяхното приятелство, и мъдростта, придобита по изминатия тежък път.

 

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени