mycomputer.BG

Граждански протест се организира днес в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 05.08.2020 | Прочитания 1612 | Брой коментари 0

снимката е илюстративна
08:15 05.08.2020

Перничани излизат на граждански протест днес, 5 август. Началото е обявено за 17.30 часа, а сборният пункт е сцената в централния пернишки парк. Оттам събралите се граждани ще преминат през централната част на града, за да стигнат до областната управа. Мотор на проявата е София Георгиева

„Скъпи съграждани, нашият град остана без вода ''благодарение'' на Правителството на Бойко Борисов и неговите подопечни в 21-ви век.

Благодарение на природата днес се радваме на елементарносто си достойнство, а имено да имаме вода, след месеци страдание, причинено ни от безхаберие и липса на адекватност.

Нека изразим мирният си протест срещу некадърността на властимащите, чиято власт сме им дали ние. Да покажем, че имаме правото да им я отнемем, както те отнеха нашата вода.

Ще се съберем в Парка пред сцената и ще прекосим града, стигайки до Областна Управа Перник.“ – пише Георгиева в поста за събитието, което се споделя основно в социалната мрежа

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени