Lotus homes

Гореща сесия чака съветници днес

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 235 | Брой коментари 0
06:54 26.11.2020

 Сесия с много точки в дневния ред и очаквания по доста от тях да има сериозни искри между дясно и ляво в залата. Това чака днес съветниците. Безспорно очакванията са започнатата атака   в медиите към кмета, да продължи и в зала.

Как ще се развият дебатите по искането да се направи реформа в социалните дейности в общината. Което означава и намаляване на административната тежест. Нещо срещу което скочиха от ГЕРБ, като стигнаха и до лични нападки. На които естествено беше отговорено подобаващо от първо лице от зам. Кмета Кръстев.

Ще се разглежда искането за краткосрочни безлихвени заеми. Ще се постави на гласуване обявяването на конкурси за ръководители  за основните общински дружества. Ако кметът дойде в зала със сигурност ще има интересни дебати по време на отговорите на питанията, които му бяха поставени.

В пернишкият мини парламент не е скучно... За жалост въпреки решението сесиите още не се излъчват пряко – така перничани се лишават от доста пикантна информация.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени