mycomputer.BG

Голям скандал! Стъки и ММА бойци нахлуха в спортното министерство

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 386 | Брой коментари 0
12:40 18.06.2021

Група състезатели по ММА, водени от Станислав Недков – Стъки, нахлуха в Министерството на спорта преди обед. На място има полиция и жандармерия. Причината - парите за федерациите и обвиненията на служебния кабинет към Стъки. Състезателят влезе и в кабинета на спортния министър Андрей Кузманов. Двамата проведоха жесток спор, а Стъки беше подкрепен от група протестиращи пред министерството, съобщават колегите от Novini.bg.

"Няма да допуснем подигравка с тези деца и техните мечти да бъдат отнети, няма да допуснем те да бъдат изчегъртани. Нито един човек няма да позволя да пострада от федерацията заради лъжите и манипулациите на Кутев и Кузманов", заяви Станислав Недков.

Припомняме, че само преди дни служебният кабинет направи скандални разкрития по програми на ведомството. Министерството на спорта е раздало непрозрачно около пет милиона лева. В схемите, според правителството, е бил намесен и Стъки.

"Не само, че е вземал по 200 000 лева годишно за финансиране на спортния си клуб, а накрая и 220 000 лева като неправителствена организация, от които 120 000 лева тази година. Като направим сметката, че т. нар. Стъки е получил над 1 милион лева финансиране", заяви правителственият говорител Антон Кутев./Спортал бг

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени