mycomputer.BG

ГЕРБ се събра пред дома на Борисов заради готвена провокация

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 678 | Брой коментари 0
16:03 30.04.2021

В хода на деня разбрахме, че тече провокация от обичайните заподозрени. Разпопеният поп, една бивша премиерка, кандидат за президент в последствие на една от опозиционните партии. Това заяви Георг Георгиев от ГЕРБ пред къщата на Бойко Борисов в Банкя.

"Хора, които са известни с гнусно поведение, хора, които друго освен да идват пред домовете на хората и да ги тероризират вече година на ред, друго не правят. Тези хора трябва да знаят, че дори в ден, като днешния, ден за смирение и да сме със семейството, ние много бързо се организирахме. Достатъчно експедитивни сме, за да покажем, че няма да продължи този терор да се допуска, няма да продължи издевателството над хора, техните семейства и деца. Една година ги търпяхме, показвахме възпитание на хора, които знаят какво е отговорност. Вече не. От днес нататък същите тези трябва да знаят, че всеки път, като дръзнат да тероризират, те ще се сблъскат с това. Тази наша ответна реакция ще се увеличава. И това, което ще срещнат, няма да е агресия, но ще бъде достатъчно категоричен отговор, че няма да скланяме глава. Ще срещнат хора, които подкрепят една кауза, която никого не е ощетила. Нека да се знае, че зачитаме, толерантни сме, но имаме своя предел. Прекрасни Великденски празници, надявам се, че ще се приберете при семействата си. Но нека да е ясно, това ще се повтори, ако и те тръгнат по същия начин отново към нас", заяви той.

Заедно с него в Банкя бяха депутати от партията, членове и привърженици, които се обявиха категорично против поредния опит за провокация пред дома на Борисов./Монитор бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени