mycomputer.BG

ФАНТАСТИКО открива над 100 работни места в Перник! Подборът на кадри вече започна

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 5328 | Брой коментари 0
09:02 12.04.2021

ФАНТАСТИКО ГРУП разкрива над 100 работни места в най-новия си търговско-развлекателен комплекс в гр. Перник. Подборът на кадри вече започна, съобщи Антоанета Методиев – директор „Човешки ресурси, обучение и управление“:  „Много сме развълнувани, защото създаваме търговско-развлекателен комплекс, който ще предложи високо ниво на обслужване, достъп до десетки хиляди продукти от световни и български производители, боулинг зала от ново поколение и още много допълнителни услуги и търговски обекти. Ето защо нашата цел е да създадем силен и вдъхновяващ екип, който да работи с удоволствие и непрекъснато да надгражда постиженията си. За супермаркета и боулинг залата ще бъдат разкрити над 100 работни места. Очакваме новите колеги, които ще станат част от нашия екип, да умеят да общуват с лекота, защото комуникацията с клиентите е много важна за нас. Разбира се, предишен опит в сферата на търговията би бил предимство, но не е задължително условие. Всеки, който има желание за работа, ще има възможност да получи много нови знания и умения“. Търговският комплекс ще бъде открит през август тази година, но бъдещите служители ще бъдат назначени много по-рано. Те ще преминат обучение в супермаркети на веригана в гр. София, за да се запознаят с процесите и стандартите на работа. За периода на обучението ще бъде осигурен транспорт до гр. София. „Зад успешния бранд ФАНТАСТИКО стои силен и сплотен екип. Бих искала новите ни колеги да знаят, че във всеки момент ще имат на кого да разчитат и ще бъдат подкрепени“, допълва Антоанета Методиева.

Търговска верига ФАНТАСТИКО е на българския пазар от 30 годнии и управлява 43 супермаркета с над 3000 служители. Компанията предлага:

атрактивна заплата;

ваучери за храна;

отстъпка при пазаруване в обектите на ФАНТАСТИКО ГРУП;

допълнителни отстъпки в магазини на партньори на компанията;

обучение и възможности за кариерно развитие;

допълнително здравно осигуряване след първата година.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени