Lotus homes

Ето колко лева се събраха от благотворителния базар за Ивайла в парка на Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 282 | Брой коментари 0
08:10 30.08.2020

1515 лева са събрани на вчерашното парти базар в централния парк на Перник, в помощ на малката Ивайла, която спешно се нуждае от средства за операция. За да може да ходи.

Ето какво сподели Надежда Димова, която заедно с клоунът Бонбончо няколко дни работиха усърдно за да може да се осъществи тази благородна инициатива:

„На днешното /б.а. вчерашното/  парти-базар в парка, което се състоя в помощ на Ивайла сме събрали сумата от 1515 лв

Към тях прибавяме дарени пари от медицинските специалисти, които имаха палатки пред МЗ в размер на 147 лв. Общата сума за деня, която предадохме лично на майката на Ивайла, възлиза на 1662 лв. Останаха и доста неща, които ще включим в бъдещи базари. Кутиите по обектите ще останат до 05.09. в тях, след което ще съберем и опишем събраните средства. Имаме и нещо неприятно, като новина, но то е неприятно само за настоящия момент, който е наистина много тежък. Оказва се, че парите събрани в дарителската сметка и платформата "Хелпкарма" не могат да се ползват, за да се заплати операцията на Ивето, тъй като първо се изисква документ за извършено плащане и след това се освобождават пари. От дарителската сметка освен платежно се изисква и разрешение от Съда. Както разбирате, парите в тях не могат да се ползват сега, за 02.09. Това е причина за общото ни безпокойство, тъй като за да се спази датата за операцията, семейството ще търси заеми, които също ще трябва да връща.

По тази причина ви моля, много ви моля, всеки който може нека да се свърже със семейството и да им даде, каквато сума може. Нямаме време за Изи Пей, Еконт и т. н. Утре по някое време ще кача албум с цените на останалите неща от базара, тъй като всичко изисква време и организация. Заедно с клоуна, магът, диджея, момичета които помагаха за рисунките и балоните, както и жените, които помагаха на масите с артикулите на базара, се надяваме да сме ви създали приятна атмосфера и да сте се чувствали добре и спокойни. Благодаря на Кмета, пиара, Охранителна полиция и медиите, че се отзоваха с желание за съдействие на събитието днес.Също така, благодаря на жените от Фондация"Богданова и Данаилова", които дойдоха с приятели и роднини да помогнат за каузата. Сърдечни благодарности и на дарителите, които осигуриха прекрасни неща за базара. Всички вие сте ЧОВЕЦИ

Бъдете здрави, и нека доброто което сторихте за Ивайла, ви се върне.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени