Lotus homes

Джинджифилът - магическият корен за силен имунитет

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 276 | Брой коментари 0
08:46 18.11.2020

В последните години много се говори за ползата от джинджифила. С помощта му можем да окажем мощна подкрепа на организма си за елиминиране на честите грипни и простудни заболявания, преодоляване и профилактика на хрема, синузит, астма и бронхит.

Той се използва  широко при лечението и превенцията на редица заболявания заради своите мощни терапевтични и профилактични свойства. В джинджифила са открити над 115 полезни химически вещества. От тях джинджеролите са с най-добър терапевтичен ефект. Това са мастни органични смоли, съдържащи се в корена на растението с мощни противовъзпалителни и антиоксидантни свойства.

Джинджифилът е добър имуностимулант с мощно противовъзпалитено действие.Освен че помага при грип и настинки,  той подсилва имунната система, помагайки на организма в борбата срещу патогенни агенти като вируси и бактерии. Джинджифилът активизира процеса на изпотяване, така наречения потогонен ефект.  Подобрява отделянето на токсини от тялото, които ни правят податливи към инфекции.

В същото време допринася за намаляване на риска от инфекции. Полезен е при инфекции на дихателните пътища, действайки като отхрачващо средство. Затова е много добър в превенцията на коронавирус, както и за облекчаване на симптомите при настинки и грип.

Ако страдате от специфични заболявания, препоръчително е да се консултирате със специалист. Консумацията на джинджифил не се препоръчва за хора, страдащи от гастроесофагеален рефлукс и киселини./Дарик

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени