Lotus homes

Днес бъдете скромни - какво вещаят звездите за всяка зодия

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 268 | Брой коментари 0
08:21 19.06.2021

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Днес правим помен за починалите си близки. Нищо ново да не се предприема. Бъдете скромни, намалете претенциите и контролирайте емоциите. Ако почувствате тежест в гърдите това е знак, че са се натрупали много проблеми и е добре да се обърнете към усвояване на повече духовна храна и енергия. Не отстоявайте мнението си на всяка цена, може би нещо не знаете или в нещо бъркате.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

До обед нищо важно да не се предприема. Не се опитвайте да убеждавате някого да постъпи различно и не позволявайте да ви отклоняват от целта. Денят се свързва с кармата на рода. Не повтаряйте стари грешки и не правете никакъв избор. Добре е да се заемете с благоустройството на дома и офиса. Намерете време за активен отдих или идейност с по-голямо физическо натоварване.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Днес правим помен и си спомняме за близките, които ни отне кризата. Нищо амбициозно да не се започва. Бъдете скромни, не парадирайте с нищо и не се оплаквайте от живота си. Деловите срещи отложете за следобед. Не се обвързвайте с никого, независимо изгодните предложения и покани. Днес е добре да останете където сте и да не си позволявате емоционални изблици.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Денят е тежък и проблемен особено за родените във втората декада. Правим помен за починалите. Не се занимавайте с делови въпроси, работата да почака. Не позволявайте да ви притесняват странични хора. Не вдигайте телефона на досадниците. Може да се излъжете в преценката си и да позволите на някой да ви въздейства и отклонява от предварително уточнената програма.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Днес е Задушница. Правим всичко, което носи успокоение и балсам за душите ни, спомняме си и почитаме починалите близки. Възможно е да получите неприятни вести. Приемайте всичко без влагане на излишни емоции и страсти. Досегът със земята зарежда. Посетете места, които са извор на духовна сила. Добре е да се спазват традициите. Не започвайте амбициозни начинания и нови дейности.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Днес е Задушница. Нужно е смирение, а не амбициозни начинания и работа до полуда. Ако усетите някаква тежест в гърдите, значи е време да се заемете с по-духовни начинания. Простете на някой, който ви е обидил и опитайте да разберете другата гледна точка. Бъдете скромни, намалете претенциите. Дано и тези, които са свикнали за всичко да опират до вас намалят изискванията си.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Този ден изисква смирение и дистанциране от прекалено активни и амбициозни задачи и дейности. Правим помен за починалите си близки. Сега е момента да се изпълняват даданите в миналото обещания и да се действа в името и за благото на семейството. Контролирайте емоциите, не отивайте в крайности и запазете неутралитет, ако някой се опитва да ви вкара в конфликти.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Задушница. Ограничете контактите и не се занимавайте с отговорни и важни дела. Мисълта ни е насочена към миналите спомени на връзката с тези, които вече не са до нас. Следобед е добре за работа със земята. Може да купите и домашен любимец, особено ако се нуждаете от заместител на преживените загуби. Денят е зареден със силна духовна енергия. На свято място ще презаредите.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Коригирайте подхода, смирете амбицията и контролирайте самочувствието. Може би в нещо бъркате или не сте достатъчно осведомени, затова не настоявайте на своето. Задушница е, не планирайте делови разговори и преговори. Този ден изисква да се смирим, да се помирим с близки и роднини и да погледнем света от различна гледна точка. Простете на някой, който ви е обидил.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Родените във втората декада са в трудна и рискова позиция. Задушница е, ден за помен. Не се препоръчват активни мероприятия и амбициозни начинания. Всичко може да потъне в прахта на забравата и да ви вкара в преразход. Смирете претенциите и очакванията. Може да получите неприятни вести и да се наложи да платите чужди сметки. Контролирайте гнева и емоциите.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Задушница. Мислите ни се насочват към тези, които сме обичали, но вече не са сред нас. Всичко предприето с голяма амбиция ще пропадне. Останете на саме със себе си. Не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Контролирайте емоционалните си състояния. Ще бъде за добро, ако подновите загубените във времете стари родови и семейни връзки. Ледовете се топят.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Задушница. Ден на смирение и помен. Не започвайте нови и амбициозни начинания. Бъдете скромни. Не провокирайте околните и сами не отговаряйте на провокации. Денят ни насочва към една по-духовна нагласа позволяваща да се помирим с близки и приятели и да оставим в миналото старите вражди. Контролирайте емоции и чувства, не си позволявайте да излезете от релси.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

В лична година 3-и е време да се действа активно, да се търси ново поприще и ново място за развитие на дарби и таланти. Планирайте качествен скок в професионален план. В момент, когато вървите към изпадане от една класация, може да ви се обадят с много по добро предложение. Не оставайте в старата позиция, особено ако усещате неприятен натиск. 2022 ще ви осигури повече работа и ангажименти отколкото предполагате.

Родените днес ще влизат в конфликти с роднини по имотни въпроси и може да водят дълги дела. Притежават магнетичен външен вид и може да направят артистична кариера. Ще бъдат известни в обществото. Родените малко преди изгрева на Слънцето ще носят големи печалби на работодателите си и е вероятно да живеят и творят в чужбина. Ще имат и писателска дарба. Родените на обед ще успеят след 40 год си възраст./Монитор бг

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени