mycomputer.BG

Дискотеките и нощните барове отвориха

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 325 | Брой коментари 0
08:21 29.04.2021

От 29 април посещенията в дискотеки, бар-клубове, пиано барове, бар-вариете и нощни барове отвориха врати и приеха първите посетители.

Те трябва да работят при не повече от 50% от капацитета им, съгласно заповедта на здравния министър в оставка проф. Костадин Ангелов, пише БГНЕС.

От 16 април вече бяха разрешени посещенията в игралните зали и казина при използване на не повече от 50% от капацитета им. От 16 април отпаднаха и ограниченията за работа на обектите, разположени в търговските центрове и моловете.

От 12 април е разрешено провеждането на културни и развлекателни мероприятия (фестивали, кина, театри, циркови представления, сценични прояви, концерти, музеи, галерии, библиотеки, занятия от танцовото, творческото и музикално изкуство) при използване на не повече от 30% от капацитета на помещенията, спазване на физическа дистанция от най-малко 1.5 м, носене на защитни маски за лице и използване само на седящи места (за концерти, фестивали, театри, циркови представления и други сценични прояви)./Днес бг

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени