mycomputer.BG

д-р Александър Александров осигури допълнителни легла за заразени с Ковид-19

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 218 | Брой коментари 0
08:41 17.11.2020

Допълнителни легла за жители на Перник в Ковид сектора на болницата по ортопедия в Горна баня осигури народният представител д-р Александър Александров, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ

Болничните легла - пет за стационарно лечение и едно реанимационно - ще приемат жители на област Перник в случай, че капацитетът на МБАЛ "Рахила Ангелова" бъде изцяло запълнен. Народният представител от ПП ГЕРБ е договорил болничните легла лично със заместник-здравния министър д-р Бойко Пенков.

Директорът на МБАЛ "Рахила Ангелова" д-р Анатоли Митов изрази благодарност към народния представител за навременната намеса. Специализираната болница по ортопедия в Горна баня е близо до Перник , а това ще улесни бързото транспортиране на пациентите и ще скъси пътя им до получаването на квалифицирани здравни грижи. Към настоящия момент няма необходимост болни от Перник да бъдат лекувани в столицата. В Многопрофилната болница в Перник са разкрити над 20 нови легла за болни с Ковид -19. Лечебното заведение приема и пациенти със спешни състояния.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени