Lotus homes

Бронзови медали за Спортен клуб по тенис на маса "МЕТАЛИК" от Държавното индивидуално първенство

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 912 | Брой коментари 0
13:25 11.03.2021

Бронзови медали за Спортен клуб по тенис на маса "МЕТАЛИК" от Държавното индивидуално първенство за мъже и жени.

От 04.03 до 07.03 в гр. Панагюрище се проведе Държавното индивидуално първенство за мъже и жени по тенис на маса, съобщиха от клуба

С Бронзови медали се прибраха Петър Василев и Михаела Стоянова от дисциплина смесени двойки.

Нашите състезатели успяха да спечелят медалите като директно отидоха във втори кръг тъй като бяха поставена двойка и там победиха двойката на Огнян Тодоров"Дунав" гр. Русе и Цвета Дакова"Корабостроител" гр. Варна,след това отстраниха поставените под номер 3 в основата схема Петко Габровски"Комета" Луковит и Нелиа Тушлекова- Накова"Асаерл Медет" Панагюрище . На полуфинала се наложиха над Иван Иванов"Марек'76"гр.Дупница и Мирослава Андронова"Комфорт"гр.Варна. За съжаление в полунала отстъпиха на Станислав Голованов"Марек Дигеста" гр. Дупница и Полина Трифонова"Корабостроител " гр.Варна.

Много добро представяне за Силвио Седевчев който е между първите 10 от 130 мъже на индивидуално. Също е сред първите десет и на  двойки мъже с Петър Василев и смесени двойки с Мартина Василева.

Седевчев се класира първи в предварителната група и след това спечели първия си мач срещу Орлин Попов от "Пипонг" гр. София, втори кръг се наложи над Иван Иванов от " Марек'76" гр. Дупница.Силвио отпадна от вицешампиона Петьо Кръстев от " Марек Дигеста" гр. Дупница

Добре се представиха Мартина Василева, Георги Гогов и Мишел Татарян. С треньор :Емил Михайлов

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени