mycomputer.BG

Браво! Кикбоксьорите на пернишкия Тайгър Тийм с нов, голям успех!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 10.03.2021 | Прочитания 812 | Брой коментари 0
18:24 10.03.2021

Състезателите на пернишкият клуб Тайгър Тийм продължават отличното си представяне в  различни стартове от първенството. И затвърждават мнението, че са един от най-успешните и бъзро развиващи се клубове в Перник.

Пернишките бойци отново постигнаха голям успех на отминалото Републиканско в един от най-тежките стилове в Кик бокса - Лоу кик.

„Отборът замина за Шумен с шест  състезателя , и завоюваха шест медала. Петима от шестте състезателя на клуба играха финал“ – сподели за ПЕРНИК НЮЗ треньорът Кристиян Младенов.

“Щастлив съм. Един медал не ни достигна за да влезем топ три на първенството. Не че са толкова важни медалите , но това е един от най-силните турнири в календара на конфедерацията по кикбокс и златен медал от там си е успех.

Ние спечелихме цели три , които пък са придружени и от два сребърни и един бронзов. За пореден път  доказахме , че единствено и само правилната работа е важна, а не празни приказки. Когато вниманието ни е насочено само и единствено към спортистите резултатите са налице! Ние говорим с резултати. Сега предстоят още турнири и се надявам да участваме и да бъдем здрави. Ако Годпод е решил да печелим медали ще ги вземем с удоволствие , ако ли не... здраве да е. Поздрави на вашите читатели и се  надявам да се гордеят с отбора ни, защото Тайгър  Тийм работи само и единствено за децата на Перник! Да живее спорта.” – каза още Младенов.

 

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени