mycomputer.BG

Борисов: Чудя се дали не източиха и Студена, като ги виждам какви конспиратори са

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1285 | Брой коментари 0
16:34 18.06.2021

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се появи по средата на партийния брифинг за оценка на работата на служебното правителство и веднага иззе главната роля в шоуто.

"Явно не ви интересува, че другите държави ще ни изолират, а трябва да отговаряме на разни пияници", започна той още от вратата. 

На въпрос кого визира Борисов отговори така:

"Разни пияници. Тоя пияница съм го виждал лично в Бялата къща в Банкя как пие".

Борисов коментира и разпитите на бивши и настоящи прокурори в МВР. Той обясни, че е поразучил малко и е разбрал, че ги карат да се подписват, че няма да разпространяват информация.

 "За сигнал от 2009 г. става въпрос за някой. Нито го знам тоя човек, нито го познавам. Оказа се, че е друг човек, защото този, за когото твърдяха работи в одита на МЗ от години. Някой чул, че бил уволнен през 2009 г. и да си спомня аз дали някой е идвал при мен тогава. На целия този цирк целта съм аз, вие помните ли дали се срещали с някой 2009 г. и като не дават да казват информация, що се разгласява в друга медия от самия министър", ядоса се лидерът на ГЕРБ.

По думите му се тормозят хора за да се изсмуче нещо от 2009 г.

"Те, ако ме викнат трябва да е по-другата седмица, ще сте предупредени (журналистите - бел. ред.), ще има панаир", каза той и добави, че това е началото и края на едни голям сценарий.

След това добави, че никога не е излизало от устата му, че "ще праща някой някъде". От думите му обаче не се разбра точно за какво говори. След това Борисов обяви, че ще поиска да бъде разпитан с детектор на лъжата.

Кой източи язовирите?

След това бившият министър-председател заговори как са ходили (от служения кабинет - бел. ред.) да източват язовири, за да се снимат.

 "Сега се чудя дали те не източиха яз. "Студена" на времето, като ги виждам какви са конспиратори", заяви Борисов.

Той отново се скара на журналистите, че "по едни теми не разследват - говори се за имоти, пред моята къща години висяха, нямате ли интерес да видите, това си е ваша работа и не ви се бъркам".

Борисов поиска и да се престане "с тая джипка". Лидерът на ГЕРБ обясни, че НСО има 6 Тойоти Секвоя, на които се возят Радев, Янев и всички.

 "При мен е имало една, те са си в НСО, сега се возя на колата на партията, вчера колегата отиде с три такива джипа, ама това не е проблем, а държавният джип на 16 години е проблем, защо?", попита той, като визира посещението на Слави Трифонов в Пловдив. 

После Борисов коментира и данните от спортното министерство за раздадени пари по програми на спортен клуб "ИПОН" с думите:

 "От 20 г. не съм в ИПОН, какво ще ми спрягаш, Кутев, името".

На въпрос как ще коментира описанието на новия премиер, дадено от Трифонов (б. ред. - да е завършил университет, да знае чужди езици и да не прилича на досегашния министър председател), Борисов обясни, че никога повече няма да видим канцлер на Германия, премиер на Великобритания и президент на Франция да се разхождат из София с премиер.

Стана ясно и че Борисов иска да види лидера "Има такъв народ" като премиер и даже му стискал палци./offnews.bg

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени