Lotus homes

БЧК възстановява курсовете по първа помощ за кандидат-шофьори

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 384 | Брой коментари 0
09:29 12.04.2021

От днес  Българският червен кръст възстановява курсовете по оказване на първа долекарска помощ, за да могат кандидатите за шофьорска книжка да  получат нужния документ.  Курсовете бяха прекъснати от 1 април заради ограничителните противоепидемични мерки, предаде БНР.

„Спазвайки всички противоепидемични изисквания за обучение по отношение на отстоянието, дезинфекцията, маските, ръкавиците и т.н., всичко това ще се спазва стриктно, за да може БЧК да предостави тази услуга на всички желаещи, когато това налага тяхното успешно преминаване да няма затруднение и съответно да си получат възможността да си получат шофьорските книжки“, обясни заместник -генералният директор на БЧК д-р Надежда Тодоровска.

От БЧК съобщиха още, че при явяване на практически изпит кандидатите, обучавали се онлайн, ще попълват тест, който да удостовери, че имат нужните знания.

На сайта на БЧК има платформа, чрез която младите шофьори могат да се подготвят дистанционно по теоретичната част на изпита.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени