Lotus homes

Българка стана „Мис Калифорния"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 362 | Брой коментари 0
15:55 13.01.2021

Красивата българка Ивет  се окичи с титлата "Мис Калифорния" и ще се включи в надпреварата за престижната титла „Мис Америка Интернешънъл“, видя HotArena. Конкурсът ще се проведе в Лас Вегас.

"За мен е чест да бъда удостоена с титлата “Mис Калифорния 20 20",  казва 29-годишната  Ивет Д. Ардълийн  в интервю за американско онлайн издание Надпреварата за „Мис Америка Интернешънъл“ е за жени над 26 години, без пластични операции с бизнес нюх.

"Много е вълнуващо, че  имам възможността да представя моя щат. Тази титла има много важна роля. Моята кауза в конкурса ще бъде „Борба срещу насилниците“, като по този начин се надявам да достигна до по-голяма аудитория с цел превенция“, сподели Ивет.

29-годишната красавица е родена в София, но от няколко години живее в Западен Холивуд, където си изкарва прехраната като модел.  Нашето момиче е носителка и на титлата „Мис Холивуд“,  в момента е една от най-актуалните моделки в района, снимала корици за редица модни издания, писа „Телеграф“.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени