mycomputer.BG

Астрологията на 2021 - какво се случи и какво ни очаква?

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 253 | Брой коментари 0
15:55 22.07.2021

2021 г. вече е преполовена. Изминалите месеци ни повлияха със сила на нова ера, която се обявява, тъй като огромното въздействие на големия съвпад между Юпитер и Сатурн във Водолей пулсираше навън.

Въпреки че, трябваше да преживеем края на една стара ера през 2020 г., като същевременно издържаме трудни контракции на раждането, астрологията от 2021 г. до момента изисква непрекъснато адаптиране към мащабните промени, които ще избухнат във всички аспекти на обществото.

Близостта на Юпитер и Сатурн в небето в началото на годината послужи като водеща звезда на надеждата за създаване на реформите и иновативни решения, необходими за справяне с многобройните обществени проблеми и неравенства, които бяха изложени през последната година на глобалната пандемия.

 Астрологията до на 2021 г. е съсредоточена предимно около движението на Юпитер и Сатурн от образуване на съвпад с Плутон през предходната година до формиране на каталитични квадратни аспекти с Уран в Телец през новата година. До края на годината Сатурн ще образува квадратен аспект с Уран на  23 декември. Уран ще окаже разрушително въздействие върху обществените системи, което ще доведе до колапса на остарели структури и бърз напредък на онези, които могат да отговорят на променящите се нужди на глобалните култури. Ще бъде наложително да освободим привързаността към нещата и да открием творческия потенциал, който ще се появи сред пренареждането на обществените структури.

Януари започна с голям взрив, тъй като Марс навлезе в Телец на 6 януари и прекара останалата част от месеца, усилвайки нестабилното напрежение, което се зароди между Юпитер, Сатурн и Уран. Вероятно ще има още засилени социални вълнения до края на годината, както и бързи промени, които ще доведат до внезапни сривове и пробиви.

След февруари, имахме възможност да се приспособим към каквото и да е преустройство, което сме преживявали лично, тъй като Меркурий беше  ретрограден във Водолей заедно със слънцето, Венера, Юпитер и Сатурн, също окупиращи Водолей.  Второто тримесечие на годината започна по-спокойно от януари и февруари, но промяната започна да се ускорява отново в края на април и началото на май, когато Меркурий, Венера и Слънцето се движиха през съвпад с Уран и квадратни аспекти със Сатурн . Въпреки, че продължи да има засилено движение и летливи промени през втората половина на май и първата половина на юни поради затъмнения, ретроградната на Меркурий в Близнаци и втория квадрат между Сатурн и Уран, влизането на Юпитер в Риби на 13 май беше като ангелски знак на надеждата. Юпитер, потънал в знака си на традиционно местожителство, ще остане източник на вдъхновение и идеи за въображение, от които да черпим и да посредничим за трудностите, пред които сме изправени, докато се върне във Водолей на 28 юли. Третото тримесечие на 2021 г. започна с ретроградна Юпитер в Риби на 20 юни и Меркурий директно в Близнаци на 22 юни, превръщайки първата седмица от третото тримесечие във време на възстановяване и чекиране, но историята ни се променя. Месец юли е най-важният месец от третото тримесечие, тъй като Марс в Лъв разпали триенето между Сатурн и Уран на 1 юли, последван от Венера в Лъв, която направи същото от 6 юли до 8 юли. Когато Венера и Марс се образуваха конюнкция в Лъв на 13 юли, беше важно време за примиряване с това, което искате във вашите взаимоотношения и как искате да изразите творчески себе си. Месец август и първата половина на септември може да бъде възстановителен период за стабилизиране на всичко, което излезе от равновесие през юли.

Последното тримесечие на 2021 г. ще започне с ретрограден Меркурий във Везни, съчетаващ се с Марс във Везни, създавайки разрушително влияние, което ще тества динамиката на отношенията. Докато октомври ще донесе катарзисни преживявания, които могат да регенерират целта ни в живота, през ноември ще има усилени вълни от нестабилност, които ще трябва да сме готови да преодолеем. Марс и Меркурий в Скорпион ще предизвикат конфликт между Сатурн и Уран през първата половина на ноември, докато лунното затъмнение в Телец на 19 ноември и слънчевото затъмнение в Стрелец на 3 декември ще ускорят потока от ключови събития, които ще отбележат важни повратни точки в нашата история. Последният месец на 2021 г. ще даде да се разбере, че личните и обществени структури ще продължат да се променят и че ще трябва да се задълбочим в начините, по които сме променяли живота си. Декември ще изкопае корените на нашите желания, тъй като Венера ще прекара целия месец в близост до Плутон в Козирог, като Венера ще бъде поставена ретроградно на 19 декември.

Тъй като на 23 декември ще изпитаме и окончателния точен квадратен аспект между Сатурн и Уран, ще трябва да изхвърлим всичко, което е станало неподходящо и да приемем възможността да се освободим от старите ограничения. Влизането на Юпитер в Риби на 28 декември ще служи като маяк на светлината, който може да ни насочи към експанзивния потенциал, който е на разположение към края на 2021 г. Източник: astrology.com

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени