Lotus homes

Александър Александров: Вижда се, че нашите медици дават всичко от себе си!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 501 | Брой коментари 0
09:57 10.11.2020

Доброволци от младежката структура на ГЕРБ в Перник се включиха като санитари в Белодробната болница.

"Създаваме условия, за да могат нашите медици да се концентрират само върху болните. Ангажиментът ни е с машини и препарти да дезинфекцираме помещенията, подовете и всичко, което е нужно", това каза в предаването "Социална мрежа" по канал 3  Александър Александров, общински съветник и председател на МГЕРБ в Перник.

 "Добре запазени сме. Имаме всички предпазни средства и средства за дезинфекция, които ползваме преди да започнем работа, а процедурата се повтаря и при напускане на болницата", добави доброволецът.

 "Виждаме огромно изтощение в нашите медици, както физическо, така и психическо. Но също се вижда, че дават всичко от себе си", каза още той.

 "Надявам се, че доброволците ще покажат, че ценят труда на медиците. Искаме да е ясно, че нашите медици са ни важни. Надявам се да се пазим повече, да се пазим и да пазим другите. Да си дадем сметка в този момент колко е важно да сме отговорни и към другите", заключи Александров.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени