Lotus homes

14 нови депутати се заклеха, влизат на местата на министрите в оставка

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 592 | Брой коментари 0
13:50 16.04.2021

14 нови депутатите се заклеха, като те влизат за времето, през което министрите от ГЕБР са в оставка.

На мястото на Томислав Дончев от Габрово влиза Николай Сираков. На мястото на Екатерина Захариева от Пазарджик влиза Десислава Тодорова. На мястото на Кирил Ананиев от Перник влезе Александър Александров. На мястото на Костадин Ангелов от Велико Търново в НС влезе Любомира Попова. На мястото на Христо Терзийски от Кюстендил влезе Александър Паризов.

Мирослав Аспарухов пък влиза на мястото на Петя Аврамова от Враца. Зорница Михайлова положи клета на мястото на Деница Сачева от Добрич. Христина Георгиева влезе на мястото на Десислава Ахладова от Перник.

От Сливен пък на мястото на Десислава Танева влиза Галя Захариева. От 24 МИР- София влиза Георг Георгиев на мястото на Росен Желязков.

Радостин Танев влиза на мястото на Лъчезар Борисов от Стара Загора. На място на Теменужка Петкова влезе Митко Стайков от Търговище.

Митко Стайков влезе на мястото на Красимир Вълчев от Шумен и Алисе Муртезова влиза на мястото на Красен Кралев от Русе./Монитор бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени