mycomputer.BG

За доброто няма карантина! Нова благотворителна акция в помощ на две дечица от Перник!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 02.11.2020 | Прочитания 425 | Брой коментари 0
08:14 02.11.2020

Перничани отново се обединяват в благотворителна кауза. Поредната. Въпреки тежките дни, в които всеки се е затворил в себе си и мисли основно за сигурността на собствените си близки.

На 7 ноември от 10 до 14.00 часа мястото пред надписа ПЕРНИК на централния площад ще се проведе благотворителен базар в помощ на Ивайла и Влади. Двете дечица, които се борят с тежки заболявания и семействата им разчитат на добрината на хората, за да съберат необходимите средства.

„Който желае може да даде или донесе на място артикули, които да бъдат изложени за продажба на базара. Дрехи и обувки не се приемат. За базара са подходящи: сувенири, играчки, бижута, картини, книги, декорации и всякакви дребни неща подходящи за подарък или украса.

Молим всичко, което бихте предоставили за базара да бъде в чист и запазен вид. Желателно е всеки дарител да определи цена на вещите, които би дарил, както и да заяви волята си, каква да е съдбата на нещата, които не са се продали. Проявата е в помощ на двете деца Ивайла и Влади, всички събрани средства ще бъдат разделени поравно и ще бъдат преведени в дарителските им сметки. На базара ще можете да си закупите и билети за концерта, който се отложи, но ще се състои при първа възможност.

Заради епидемиологичната обстановка, молим всички които ще дойдат да закупят неща от базара, да носят маски за лицата си, и да ползват дезинфектантите, които ще бъдат сложени на масите. Помагайки не трябва да нарушаваме мерките предписани от РЗИ. Пазете се здрави и заповядайте на базара“ – споделя Надежда Димова, която е  основен организатор на проявата.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени