Lotus homes

"ВиК" Перник с важно съобщение до всички перничани

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 8667 | Брой коментари 0
23:46 05.11.2019

"ВиК" Перник ще работи с намален капацитет от 05.11.2019 г.

Уважаеми потребители!

Във връзка със сключен договор от Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) № РД-02-29-167/12.07.2019 г. с предмет „Рехабилитация на Пречиствателна станция за питейни води, гр. Перник“, финансиран чрез Заемно споразумение между Република България и Световната банка по „Проект за развитие на общинската инфраструктура“, от 05.11.2019г. (вторник) продължават дейностите свързани с демонтаж и монтаж на спирателните арматури във филтърен корпус на пречиствателната станция.
Предвид липсата на алтернативно водоснабдяване, подмяната на съоръженията ще се осъществява в режим на непрекъсната работа на пречиствателната станция по утвърден от МРРБ график, като при подмяната на спирателната арматура, поетапно по един филтър (от общи седем) за периода на подмяната ще бъде изваждан от действие и станцията ще работи с намален капацитет с 75 л/сек., което може да доведе до нарушаване на водоснабдяването по високите етажи на населените места.

От Ръководството

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени