Lotus homes

Публично обсъждане на сметосъбирането в Перник и такса битови отпадъци

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 867 | Брой коментари 0
12:23 17.11.2020

Във връзка с предстоящо приемане на „План-сметка за разходите през 2021г., необходими за предоставяне на услугите по сметосъбиране и сметоизвозване, обезвреждане на битовите отпадъци в депа или други съоръжения и чистота на териториите заобществено ползване в Община Перник“  от Общински съвет –Перник, Кметът  на Община Перник кани всички заинтересовани лица да присъстват на  организираното  обществено  обсъждане,  което  ще  се  проведе  на 14.12.2020г./понеделник/ от 11:00ч. в Зала „Панорама“.

Общественото  обсъждане  се  организира  с  цел  физическите  и юридическите лица да получат актуална информация за необходимите разходи по поддържането  на  чистотата  на  територията  на  Община  Перник  за  2021г.  и  да предоставят  своето  мнение,  предложения  или  становища  по  предложената    от Община Перник План-сметка и предложеното изменение на размера на ТБО за2021г., въз основа на които Общински съвет Перник да вземе решение.

На заинтересованите лица и техните организации се осигурява  право на достъп до цялата информация, съдържаща се в преписката по издаване на общия административен акт във всеки работен ден от 08ч. до 17ч. в сградата на  Община Перник, входа на деловодството, гише No 7 на дирекция МДТ.

Съгласно разпоредбата на чл.66, ал.3, т.2 от ЗМДТ мнения, становища и предложения могат да се подават до 17:00ч. на 13.12.2020г. на официалния имейл адрес на Община Перник –obshtina@pernik.bg или в деловодството на общината

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени