mycomputer.BG

КОШМАР! Борисов на косъм от тежка катастрофа

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 03.08.2020 | Прочитания 544 | Брой коментари 0
12:57 03.08.2020

Премиерът Бойко Борисов се размина на косъм от ужасна катастрофа, и то докато лично шофира автомобил на НСО. Видео показва, че той едва успява да избегне страничен сблъсък от връхлитащ го камион поради недоглеждане, съобщава Лупа бг.

Още по-шокиращото е, че той излага на опасност не само себе си, но и министър Теменужка Петкова, която е на задната седалка на колата.

Това за пореден път повдига въпроса може ли министър-председателят да кара сам служебния автомобил на НСО. "Министър-председателят няма право да кара сам и да се обръща, за да гледа в камерата“ - коментира преди време ген. Владимиров по повод инцидента с председателя на парламента Цвета Караянчева.

Въпросното видео е заснето и качено на официалната Фейсбук страница на премиера Борисов преди три дни, когато той заедно с министър Теменужка Петкова инспектира интерконектора с Гърция. Потребител с инициали Blagovest Cvetanov обаче е изрязал критичните 16 секунди от видеото и ги е качил в Youtube.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=GDVaK_bNhRo&feature=emb_logo

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени