mycomputer.BG

Добрата новина! Служители на ЧЕЗ спасиха "дома" на щъркели в Радина чешма!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 05.05.2021 | Прочитания 290 | Брой коментари 0

сн.фейсбук
16:40 05.05.2021

За едно добро дело, извършено от служители на пернишкия клон ЧЕЗ съобщи в социалната мрежа Валентина Василева. След подаден от нея сигнал в офиса на дружеството в Перник, служители са се отзовали почти веднага и са спасили „дома“ на семейство щъркели. Поздравления за адекватната реакция. Ето какво пише Василева:

„Искам да изкажа специални благодарности на всички съграждани, работещи в ЧЕЗ Разпределение Перник за бързата реакция и съдействие по отразяването и поставянето на метална конструкция/основа за изграждането на гнездо на двойка щъркели, избрали за свой дом стълб пред дома ми в кв.Радина чешма. След мой сигнал днес преди обяд на място в офиса на ЧЕЗ с молба за съдействие, всички реагираха много адекватно и съпричастно към молбата ми и в рамките на половин час, оборудван технически екип дойде на място на посочения адрес.Новодомците нетърпеливо кръжаха в очакване и вече са в своя нов дом.Още веднъж огромно БЛАГОДАРЯ за разбирането, човещината и най-вече свършената работа от всички припознали се в поста от ЧЕЗ Перник!“ 

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени