mycomputer.BG

„Дейли мейл“: Мелания обмисля развод с Тръмп след загубата

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 577 | Брой коментари 0
08:45 09.11.2020

Съпругата на президента на САЩ Доналд Тръмп – Мелания, се замисли за развод след оповестяването на резултатите от изборите, съобщи „Дейли мейл“. Бившата помощничка в семейството Омароса Маниголт-Нюман разкри преди изданието, че първата дама обмисляла развод отдавна, но чакала той да напусне президентския пост.

“Мелания брои всяка минута до излизането му от президентския кабинет, за да може да се разведе.

 Ако Мелания бе решила да го подложи на крайно унижение и бе напуснала, докато Тръмп е на власт, той би намерил начин да я накаже“, увери тя.

Стефани Уолкоф, друга семейна помощница, добавя, че бракът между Мелания и Доналд Тръмп е бил сделка, и посочи като доказателство, че двамата са спели в различни стаи в Белия дом през последните 4 години.

Самата Мелания подкрепи публично съпруга си, който отказва да признае резултатите от изборите, обявени от големите медии. „Американският народ заслужава честни избори. Всеки законен – не незаконен, глас трябва да бъде преброен. Ние трябва да браним нашата демокрация с пълна прозрачност“, написа тя в Туитър.

​​​Родената в словенското Ново место в тогавашна Югославия Мелания Кнавс е третата съпруга на Доналд Тръмп след Ивана Тръмп (родена в бившата Чехословакия) и американската актриса Марла Мейпълс./Дарик

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени