Lotus homes

"Дай, бабо, огънче" създава нов детски център

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 332 | Брой коментари 0
07:41 01.08.2020

Сдружение "Дай, бабо, огънче!" създава нов детски център. Посетителите на центъра ще имат достъп до различни сектори за игрa, развиващи въображението на децата. Детският център се намира в квартал "Твърди Ливади" на улица "1-ви май" 21.

Целта на сдружението е чрез този център да се помогне на децата да добият увереност в идеите си и да развият способностите си за усвояване, разказване и пресъздаване на истории. Тези умения са важни за позитивното развитие на децата в училищна среда и им помагат при изучаване и разбиране на учебния материал.

В центъра могат да се празнуват и рождени дни в една спокойна и уютна за децата среда, в която те могат да развихрят въображенията си и да се насладят на един вълшебен празник. На територията на детския образователен център ще протичат множество и различни занимания, а месец август ще даде началото на няколко летни ателиета.

Повече информация може да се намери на страницата на сдружението в социалната мрежа

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени