Зрители готвят писмо до СЕМ заради обиди във „Фермата“

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1580 | Брой коментари 0
07:35 24.11.2021

Зрителите на риалити предаването „Фермата“ готвят писмо до Съвета за електронни медии, след като останаха разочаровани от обидните думи, разменени в поредния скандал в манастирското стопанство. До вербалната престрелка се стигна в деня, в който Ваня си спечели титлата Фермер на седмицата.

Липсата й на опит и мениджърският й стил не се понравиха на част от участниците във враждуващия лагер. А поведението на Ивайло и Кирил изуми феновете на предаването, които адресират писмото си както до медийния регулатор, така и до бТВ и продуцентите и водещите на „Фермата“ - Иван и Андрей.

Интересен е фактът, че подготвяният документ визира и кадри, които тепърва предстои да бъдат излъчени тази вечер. В същото време в него се посочва, че продукцията не реагира на острите думи, изречени от участниците, което предстои да стане ясно. Струва си да се отбележи, че Иван и Андрей вече отправиха своите критики към участниците в скандала в епизода от понеделник вечер. Това обаче не стана пред останалите фермери, като вместо това водещите отправиха посланието си от студиото, от което коментират ежедневните епизоди.

От фенгрупите на „Фермата“ в социалните мрежи става ясно, че авторите на писмото ще го изпратят до посочените адресати, като призовават зрителите, които споделят мнението им, да направят същото, като използват отново този текст. В него пък се призовава шоуто да бъде свалено от ефир заради опасност неприемливото поведение да бъде копирано от зрителите./Монитор бг

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени