Журналист остави жена и дете заради красавица от БНТ

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1071 | Брой коментари 0
09:44 01.10.2019

 Бившият спортен журналист в БНТ Радостин Любомиров от няколко месеца е с ново гадже, научи Lupa.bg. Репортерът напусна работата си в държавната медия, след това отиде в Министерство на спорта, кандидатира се за общински съветник в Перник и като капак преди няколко месеца напусна жена си и детето.

Любомиров, който се слави като голям прелъстител, заряза семейството си заради красивата репортерка в БНТ Джанан Дурал, която вече е неотлъчно до него.

Джанан следва навсякъде Радостин, дори и на аматьорски футболни мачове

Двамата ходиха лятото заедно на море в Гърция, на концерт на Ед Шийран в Букурещ, празнуваха заедно рождени дни, а девойката, която е доста по-млада от бившата му вече жена, посещава и футболни мачове, които са неувяхващата страст на бившия бенетеец.

Връзката им официално е отскоро, но двамата въртяли любовна афера зад гърба на своите половинки поне от две години, разкриха от телевизията майка пред Lupa.bg.

Радостин и Джанан не обмислят все още сватба, но Дурал признала пред свои близки приятелки, че много иска да бъде майка и да има дете от Радостин Любомиров.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени