Lotus homes

Жителите на Батановци благодариха на кмета Вяра Церовска за благоустрояването на града

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 372 | Брой коментари 0
14:12 07.10.2019

В Батановци вече се случват хубави неща. Нямаме режим на осветлението. Радваме се на новата канализация, за което получавахме обещания години наред. С поставянето на т. нар. “легнали полицаи“ сме спокойни за безопасността на децата и внуците ни. С тези думи на благодарност към кандидатите за кметове и досегашни управници Вяра Церовска и Радослав Банчев се обърнаха възрастните хора в населеното място. Заедно с кандидатите за общински съветници от ГЕРБ-Перник, народният представител д-р Александър Александров и областният управител Ирена околова, те разговаряха открито за постигнатото през мандата и своите приоритети, ако отново получат доверието на гражданите.

„Най-големият ни успех е финансовото стабилизиране на община Перник. Това се постига с много работа и строга финансова дисциплина. Поехме към вас ангажимента и реализирахме нова канализация  в кварталите „Делниче“ и „Бор“. Жителите на махала „Яшарска“  вече имат нормално водоснабдяване, след изграждането на нов водопровод. Направихме ремонт в ОУ „Христо Ботев“, за да посрещнат учениците новата учебна година в обновени класни стаи. Децата в Батановци са изключително въодушевени, че вече има къде да играят и да спортуват“, сподели д-р Церовска и обеща работата за благоустрояването на града да продължи.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени