Жители на Кладница: НЛО каца в язовир "Студена"!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 4386 | Брой коментари 0
17:13 05.02.2020

НЛО е кацнало преди дни в пресъхналия язовир "Студена". Това разказват със страх в гласа жители на пернишкото село Кладница и се кръстят по три пъти заради чуждата инвазия, пише в. "България днес".

Десетки свидетели разказват, че извънземните са се появили като светложълта светлина, а основният им кораб е бил охраняван от самолети, които са кръжали около него. Ситуацията се повторила няколко пъти и така била видяна от голям брой местни жители. Кладничани не се наемат да кажат дали безводието в региона е привлякло НЛО-то, но нямат спомени, когато язовирът е бил пълен, да са ставали свидетели на подобни паранормални явления.

Според друг човек нашествениците се появявали и през деня, но не били точно извънземни, а други страховити същества.

"Не се учудвайте - на края на времената сме и злите сили се готвят за последната си грандиозна измама. Така наречените "извънземни" всъщност са демоните на Луцифер, които се представят за инопланетяни. Явно тренират, прегрупират и стягат редиците си за последното сатанинско дело... Преди няколко седмици сутринта между 8 и 9 ч. се разнесе странен грохот - сякаш някакъв реактивен самолет се готви да излети - включих телефона на запис, странният звук продължи около минута... Но още по-необикновеното беше, че когато пуснах на прослушване записа - оглушителния грохот го нямаше - чуваха се само врабчета, а тяхното чикчирикане беше заглушено от изумителния рев на "реактивния двигател" и при самото записване отсъстваха...", разказва Павел Михайлов.

Хора го контрират, че грохотът вероятно може да идва от близката кариера за добиване на чакъл, но получават прецизно обяснение.

"Грохотът няма нищо общо с каменоломни машини или дейност, свързана с подобни. Достатъчно жизнен опит имам и мога да диференцирам този шум с неестествения, който чух - за 20 и кусур години само два пъти бях свидетел на необяснимия "реактивен" шум", казва Михайлов.

Местните жители се надяват веднъж завинаги да свърши водната криза и така вероятно няма да има нетипични явления. А вечер инстинктивно поглеждат към небето, за да видят дали светложълтата светлина няма отново да озари домовете им./Новини бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени