Жители на Батановци: Недопустимо е да живеем без вода и канализация

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 480 | Брой коментари 0
17:53 28.05.2018

Народните представители от ПГ на "БСП за България" Станислав Владимиров и Любомир Бонев проведоха приемен ден в гр. Батановци. Те се срещнаха с живущите не ул. "Хаджи Димитър " в града, които се обърнаха за помощ към Владимиров и Бонев.

Жителите на Батановци обясниха, че макар улицата им да е дълга само 170м.нямат водопровод и канализация. "Това освен, че е неудобно за нас, тъй като нямаме елементарни условия за живот, спира и хора, които желаят да закупят парцели тук", обясниха те. Народните представители поискаха среща с кмета на града, който дойде на място и обясни, че пари за улицата няма и не са предвидени.

От своя страна живущите на ул."Хаджи Димитър" заявиха, че ще изпратят писма до всички компетентни институции, въпреки, че единствената им надежда да имат водопровод и канализация е насочена към Владимиров и Бонев. Народните представители заявиха категорично, че ще сезират кмета на общината за проблема и ще искат бързото му решение.

"Понякога е нужно да се намесим с писма и публикации в медиите, за да бъде решен проблем за който са ни сигнализирали, но след като това помага ще продължим да го правим", заявиха народните представители. Те бяха категорични, че е недопустимо в 21-ви век жители на ЕС да живеят в такива условия без вода и канализация.


 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени