Жените от ГЕРБ се събраха на поредната си политическа академия

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 688 | Брой коментари 0
07:43 05.11.2018

Областният координатор на Жени ГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомиров и представители на дамската организация на политическата сила в областта участват седмата политическа академия на Жени ГЕРБ под надслов „Национално управление и сигурност. Политика на европейска свързаност в контекста на присъединяването на Западните Балкани“. Инициатор и организатор на партийния форум е  лидерът на Жени ГЕРБ Ирена Соколова.

“Уважаеми дами, вие общувате по сериозен, професионален и актуален начин с другите местни групи - бизнес, НПО, здравен, образователен, социален, юридически сектор и местна общност. ЖГЕРБ е структура, която внася добавена стойност в изграждането на сътрудничество и партньорство със социалните групи в цялата страна”, сподели в приветствието Соколова. Тя направи анализ на работата на клубовете ЖГЕРБ в страната и отбеляза, че те са най-големите формирования в регионите, които общуват и на надпартийно ниво с всички сфери от българското общество.

“Какво по-хубаво от това да ни усещат и прочитат като социалните партньори по места. Жени ГЕРБ е с отворен код чрез усвояване на знания и умения да натрупват опит и компетентности. За пореден път силните политически структури  на ЖГЕРБ показват, че могат да се самоактуализират и самообновяват”, каза още лидерът на Жени ГЕРБ.

"Форуми като този са изключително ценни за нас, защото винаги успяват да зададат  визия за развиване на нашите компетенции, знания и умени", сподели д-р Драгомирова и допълни, че в днешно време жените са деен участник в процеса на вземането на политически решения на различни нива.

По традиция академията беше открита от зам. - председателя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов.

Гост-лектори на  форума са министърът на вътрешните работи Младен Маринов, министърът на туризма Николина Ангелкова, министърът на енергетиката Теменужка Петкова, зам.-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова, евродепутатът д-р Андрей Ковачев, представителят на Фондация „Конрад Аденауер” за България Торстен Гайслер, Максим Бенвенисти от Управителния съвет на Организацията на евреите в България „Шалом”, политологът Антон Тодоров, както и социалният антрополог Харалан Александров.

mycomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени