Жените от ГЕРБ Перник направиха дарение на АГО на МБАЛ "Рахила Ангелова

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 19.01.2018 | Прочитания 431 | Брой коментари 0
11:55 19.01.2018

Дамската структура на ГЕРБ-Перник зарадва за пореден път родилното отделение на МБАЛ „Рахила Ангелова” с дарение по повод  Деня на родилната помощ. Дамите бяха посрещнати  от директора на родилното отделение д-р Йвайло Лазов и неговия екип, които благодариха за  жест. Подобни благотворителни актове за Бабинден вече се превърнаха в традиция за ЖГЕРБ-Перник.  Дамите дариха на акушеро-гинекологичното отделение и отделението по Неонатология събраните средства от благотворителната кампания за събиране на пластмасови капачки.

С думи на благодарност към благородния  и хуманен труд на хората, съдействащи за появата на новия живот, се обърна и кметът на община Перник и областен координатор на местната структура на ПП ГЕРБ Вяра Церовска. Тя беше придружена от три млади, красиви и щастливи майки, които пренесоха в Перник един прекрасен ритуал за символично полагане на отливки „Златни ръце“. Върху гипсова плоча “златните” отпечатъци остави директора на д-р Лазов, акушер-гинекологът дал живот на стотици перничанчета.

Поздрави от името на женската организация на партията по случай Деня на родилната помощ поднесе и общинския ръководител на ЖГЕРБ-Перник Роза Стоилова.

„Желая ви много здраве, лично щастие, професионални успехи, защото от Вашия професионализъм, се ражда новата надежда“, сподели още тя.

По традиция Денят на родилната помощ в Акушеро-гинекологичното отделение на МБАЛ „Рахила Ангелова“ започна с ритуал по измиване ръцете на директора на акушеро-гинекологичното отделение д-р Ивайло Лазов.

Д-р Лазов поздрави лекарите и акушерките с професионалния празник, като пожела на екипа на двете отделения- АГ и отделението по неонатология, да посрещат новия живот с чисти ръце и открито сърце и тази година в Перник да бъде даден нов живот на още повече в бебета.

За празника медиците от родилното отделение спазиха народната традиция и   разчупиха питка за здраве.

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени