mycomputer.BG

Жени ГЕРБ-Перник организираха великденски празник за децата и младежите от Центъра за настаняване от семеен тип в кв. Драгановец

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 299 | Брой коментари 0
08:02 17.04.2020

На Велики четвъртък, най-важният ден от Страстната седмица, женската организация на ГЕРБ-Перник  зарадва с традиционни великденски козунаци, писани яйца, хранителни продукти и лакомства децата и младежите от Центъра за настаняване от семеен тип в кв. „Драгановец“.
С пожелание за светли Великденски празници, и спазвайки всички необходими санитарно-хигиенни правила, дамите предадоха на персонала, обгрижващ младите хора, пакетираните продукти за празничната им трапеза.
„Жените от  ПП ГЕРБ-Перник се стараем всеки път, когато имаме възможност, да посетим и да дарим с нежност нашите малки приятели. За съжаление, обстоятелствата не ни позволяват да се срещнем с тях и да ги прегърнем, но въпреки това, надявам се с този малък жест, да ги зарадваме и заредим с празнично настроение. В навечерието на тези светли християнски празници отправяме своя призив към всички перничани, да бъдем по-добри и състрадателни“, сподели областният клубен ръководител на Жени ГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени