mycomputer.BG

Жени ГЕРБ-Перник организираха коледна изненада за децата от социални институции Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 341 | Брой коментари 0
23:52 23.12.2019

С нови анцузи и обувки, обзавеждане и лакомства за празничната трапеза, женската организация на ГЕРБ-Перник зарадва децата и младежи от 4-те социални заведения на територията на община Перник. В навечерието на светлия християнски празник – Рождество Христово, дамите посетиха по традиция младите хора от социалните центровете в  кварталите „Драгановец“, „Варош“ „Калкас“ и на ул. „Луганск“, за да ги заредят с празнично настроение и ги дарят с обич и грижа. Те поднесоха подаръците на децата, като пожелаха на обитателите и на екипа от професионалисти в социалните институции, много здраве, сили и вяра в доброто.

С лични средства и съдействие от дарители и фирми, дамите женската структура на ГЕРБ закупи още щори и столове за потребителите на ЦНСТ в кв. „Драгановец“. Осигурена беше специална храна за 2-годишната Деси, която тежи едва 4 кг.

 „Да сме заедно е част от магията на Коледа! Заедно преживяхме вълшебни мигове. Вярваме, че децата получиха частица от онова, от което всъщност всеки един от нас се нуждае – нежност и внимание. Нашият най-ценен подарък е, че успяхме да озарим толкова много детски лица с усмивки”,  сподели с вълнение областният клубен ръководите на Жени ГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова.

„Нека Новата 2020 година бъде начало за едно по-добро бъдеще за всички Вас“, пожела си лидерът на дамската структура на ГЕРБ в Перник.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени