Жена с дете кара мерцедес със 120 кмч в насрещното на АМ "Хемус"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 401 | Брой коментари 0
15:00 12.09.2019

Шофьорка на лек автомобил "Мерцедес" шофира с висока скорост в насрещното на магистрала "Хемус". Случайни водачи са заснели безразсъдното шофиране на жената, а видеото бе пуснато в социалните мрежи и предизвика възмущение.

Според авторката на клипчето, в мерцедеса е имало и дете, а шофьорката е говорила по телефона, докато е карала със 120 км/ч. от пътен възел Слънчево до отклонението за село Тополи. От кадрите се вижда, че автомобилът се движи в аварийната лента на насрещното платно, но не може да се види регистрационният му номер.

"Не може неадекватни хора... Клипът е направен на Слънчево.... психото е карало така със 120 км/ч. до Тополи. С дете си в колата... говорещо по телефона. Надрусана убийца! Без книжка и колата спряна от движение е най - малкото за такива", пише гневната потребителка, публикувала видеото в една от варненските групи във Фейсбук./Дир бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени