mycomputer.BG

Жена продаде мъжа си на любовницата му

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 367 | Брой коментари 0
08:47 09.01.2020

Кенийка разбра за изневярата на мъжа си, но не изгуби самообладание, а... сключи сделка.

Действието се развило като във филмов сценарий - жената се прибрала вкъщи по-рано от работа и заварила мъжа си в спалнята с любовница. Измамената съпруга не вдигнала скандал, а мъжът ѝ не се опитал да обяснява каквото и да е – всичко било ясно. Той си събрал багажа и напуснал дома си мълчаливо.

Краят на тази история, обаче, бил малко по-различен, отколкото във филмите, пише сайтът „Яндекс“.

След като съпругът не се обадил повече от седмица, обидената жена не се разстроила, а намерила изгоден за себе си изход от ситуацията. Основната ѝ грижа била свързана с трите ѝ деца, за които баща им очевидно изобщо не се вълнувал. Затова кенийката решила да се свърже с любовницата на мъжа си и да ѝ предложи изгодна сделка – новата възлюбена на съпруга ѝ да плати 20 долара, а в замяна на това тя няма да пречи на щастието на влюбените.

В крайна сметка двете жени се споразумели за сумата от 17 долара.

Съдбата на мъжа не е ясна, но оставената съпруга е категорична, че ако той поиска прошка и пожелае да се върне, тя няма да го допусне повече в живота си./БГНЕС

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени