mycomputer.BG

Засилен контрол в Пернишко заради коронавируса

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 719 | Брой коментари 0
17:50 09.07.2020

„Засилва се контролът във връзка с новата заповед на министъра на здравеопазването. Продължават съвместните проверки с отговорните институции за спазване на предприетите мерки“. Това съобщи областният управител инж. Емил Костадинов на свикания от него Областен щаб за борба с COVID-19. Преди това той участва във видеоконферентна среща между министър-председателя Бойко Борисов, Националния оперативен щаб и областните управители.

Всички колективни и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер за всички възрастови групи на открито и закрито ще се провеждат без публика. Не се разрешават посещенията в дискотеки, пиано бар, нощен бар, нощни клубове и други подобни нощни заведения за развлечения на закрито.

В заповедта се посочва, че не се разрешават групови празненства с присъствие над 30 човека на открито и закрито и трябва да се спазват стриктно всички противоепидемични изисквания.

В рамките на срещата беше обобщено , че на Гранично контролно- пропускателен пункт „Стрезимировци“ има намаление на трафика и от сръбска и от българска страна.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени