mycomputer.BG

Защо Тайгър Тийм избраха черно и бяло за официалните си екипи?!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 849 | Брой коментари 0
11:31 07.12.2019

Отбора на Тайгър Тийм разкри нещо интересно за избора си на официални цветове. В интерес на истината рядко срещан дълбок замисъл за подобно нещо. Убедете се сами. Като за начало Тигрите избраха черно-бели официални анцузи , защото никой от останалите Кикбокс и Таекуон-до клубовете в Перник не използват в настоящето именно тези цветове. Нещо още по-интересно споделиха от клуба, нещо , което е рядко срещано като замисъл.

Ето и цялото изказване по темата на председателят на Клуба Кристиян Игнатов: “Избрахме черно и бяло не случайно. Първо , защото по настоящем в града останалите клубове , които се занимават със нашият спорт ползват други цветове , но не и черно белите като официални и вярваме , че така и ще остане. Другото по-интересно е , че черното е символизира плодородието и прераждането , а ние определено изживяваме един нов етап от живота си и спортната ни кариера. Белият цвят пък е символ на радостта и благополучието. Освен това белият цвят е и официалния цвят на костюмите в нашият спорт в Корея. Казват, че когато снимаме цветен портрет, показваме цвета на дрехите, а когато снимаме черно-бял портрет, показваме цвета на душата. Винаги съм искал да мога да предам доброта и честност на спортисти и млади хора с чисти души! Клуба ни е чист и неопетнет , както и членуващите лица в него, което символизира белият цвят всъщонст. Символизира и светлината пред децата ни в живота им като цяло! Като добавка мога да добавя , че в Таекуон-до белият колан е началният етап на развитие на спортиста, черният пък е символ на майсторството - още едно нещо , което, ни накара да си изберем именно тези цветове. Контраста , който се крие в тези два цвята и символиката и на двата откъм житейска и спортна гледна точка породи желанието в мен да ги изберем. Няма нищо случайно в живота , при нас също е така. Живота е тест за всеки от нас. И идеите , които опитваме да реализираме показват изкарваме ли теста или сме скъсани! Успех на всички спортисти и спортнинклубове в Перник през 2020г. Да живее спорта. Да живее Перник” , завърши председателят на Тайгър Тийм.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени