Защо се случва да нямаме пари?

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 286 | Брой коментари 0
07:50 13.06.2018

Няма нищо по-хубаво от това да знаете, че имате пари, които можете да използвате за спешни случаи.

Мислите за липсата на пари или нещо свързано с тях заемат голямо място в ежедневието ни. Проучване показва, че всяка втора мисъл на човек е свързана с липсата на пари. Нека да видим защо това е така.

„Не ме бива с парите“

Ако чуете някой да говори по този начин, то тогава има сериозен проблем с организацията на бюджета си и нейното следване. Другата причина е нежеланието и невъзможността човек да си създаде навик да следва последователността. За първото е необходимо по-добро планиране, а аз второто – по-добра дисциплина.

„Разчитам на други“

Тук става въпрос за напълно погрешно мислене. Никой, освен вас, не може да се погрижи най-добре за вашето благосъстояние. Когато се научите да се справяте сами, вие ще разберете истинската стойност на парите. Ако чуете някой да се изказва по този начин, то най-вероятно бяга от своята финансова отговорност и я прехвърля върху други. Помете пълната отговорност и ще имате сигурност и стабилност.

„Парите не са духовни“

Да, те нямат нищо общо с духовното. Вие им придавате смисъл с начина, по който ги харчите, или срещу свършена работа.

„ Не съм компетентен..“

Ако мислите по този начин, то вие няма скоро да стигнете до успех. Негативното мислене е първата спънка, за каквото и да е. Спрете да мислите по този начин. Единствения човек, на който трябва да давате обяснения, сте вие самия.

„Страх ме е от риска“

Това е главната причина да нямате пари. Липсата на действия не водят до нищо добро. Това е разликата между успешните хора и неуспешните. Успешните хора поемат рискове. Така че, спрете да се страхувате и предприемете радикални действия за своя финансов успех!/ Източник: http://vsichki-krediti.com

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени