Заради коронавируса: Закрити заседания в Окръжен съд Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 173 | Брой коментари 0
02:27 11.03.2020

След заповед на председателя  на Окръжен съд – Перник е разпоредено да не се разглеждат в открито съдебно заседание дела в Окръжен съд – Перник за срок от един месец, считано от днес, 10.03.2020 г., с изключение на делата, изброени в разпоредбата на чл.329, ал.3 от Закона за съдебната власт.

Делата, които ще се разглеждат през посочения период са делата, които се разглеждат и през съдебната ваканция.

Заповедта е издадена в изпълнение на Решение на Висшия съдебен съвет по протокол № 8, т. 31, т. I от 10.03.2020 г. на Съдийската колегия на ВСС, във връзка с усложнената епидемиологична обстановка в страната (потвърдените случаи на COVID-19 и съществуващата епидемия от грип тип В1) и във връзка с наличието на воден режим на територията на гр. Перник и затруднените възможности за предприемане на превантивни мерки срещу разпространението на грип и други остри респираторни заболявания.

Взети са мерки за своевременното призоваване на страните и вещите лица по пренасрочените дела, като е разпоредено това да става своевременно и да се извършва, когато е възможно, по телефона, а при невъзможност – по общия ред.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени