mycomputer.BG

Започва "битката" за шефския стол във "ВиК" Перник!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 804 | Брой коментари 0
08:53 25.09.2020

Три са одобрените кандидатури за шеф на „ВиК“ Перник! Кой ще спечели?

Трима ще се борят за постоянно място на управител на пернишкото водоснабдително дружество. От МРРБ обявиха допуснатите до финалния етап на конкурса. Това са Борислав Любомиров Иванов,  Емил Кирилов Димитров и Даниела Тошкова Костадинова.

Допуснатите кандидати трябва да разработят концепция за развитие на търговското дружество за 5-годишен период на управление. Това трябва да стане  в срок до 06.10.2020 г.

Датата, часът и мястото за провеждане на събеседването с кандидатите ще бъдат обявени допълнително на електронната страница на МРРБ.

Напомняме, че през ноември 2019 г. бившият шеф на "ВиК - Перник" Иван Витанов беше уволнен, след като стана ясно, че Перник може да остане без вода заради месеци бездействие от страна на местната власт и държавата. На негово място през януари без конкурс беше назначен Борислав Иванов, който впоследствие се оказа, че е временно изпълняващ тази длъжност.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени