Запечатаха с монтажна пяна вратите на кола върху тротоар във Варна

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1570 | Брой коментари 0
08:02 14.07.2019

Продължават радикалните мерки на варненци срещу нагло и безразборно паркиращи шофьори в морския град.

След вдигането и изкривяването на чистачки, поставянето на торбички с боклук върху колите и облепянето им с бележки и стикери, варненци преминаха и към доста по-груби мерки за наказание на шофьорите, които спират по тротоари, детски площадки, велоалеи и пешеходни пътеки.

Последният пример за подобен вид радикални действия е от варненския жилищен квартал Кайсиева градина, където неизвестен засега извършител е запечатал с монтажна пяна вратите на автомобил Фолксваген Пасат, спрял върху тротоара. Кадрите, запечатали инцидента, бяха пуснати на 11 юли в интернет групата „Варна, квартал Владиславово“.

„Наглецът спрял на тротоара и му запечатали вратите с пяна за прозорци. В Кайсиева градина!“, бе написал авторът под снимките. Последва вълна от коментари в социалната мрежа, където потребителите бяха разделени в мненията си, относно бруталното наказание.

Докато едни бяха във възторг от действията на неизвестния наказател, раздаващ справедливост, други далеч не одобряваха действията му. „Ееееее, чак пък толкова! Българска работа..“ и „Това е недопустимо!“ бяха част от коментарите след публикацията. Други припомнят, че това не е първият подобен случай на отмъщение във Варна, което и обичайна стана практика навсякъде у нас.

През март на паркинг в друг варненски квартал бяха запечатали вратите на лек автомобил „Фиат”, като за подсилване на аргументите, бяха спукани и гумите. През април автомобил осъмна в същия вид в Силистра, а през януари шофьор намери в Шумен в такова състояние служебната си кола, припомнят още запознати.

По-разумните коментари бяха, че това не е начинът за справяне с неправилно паркираните автомобили в претоварения през лятото морски град. Те смятат, че е трябвало да бъде извикан „паяк“, който да репатрира пречещия автомобил или да се обадят на Общинска полиция, за да санкционира нарушителя./Монитор бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени