Зам.председателят на ОбС-Перник проведе регулярен приемен ден с граждани

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 241 | Брой коментари 0
15:00 20.09.2017

През пролетта на 2018 г. ще бъде обявена обществена поръчка за обществен превоз по  линията Перник-Селимица. Това обяви зам.-председателят на Общински съвет Перник Румяна Гьоревa, която преди седмица беше потърсена за  съдействие за осигуряване на транспорт до хижа „Селимица“.

В рамките на регулярният си приемен ден Румяна Гьорева  разговаря с гражданин по въпрос, свързан с възстановяването на плувния спорт в Перник. Той обясни, че първият басейн в България е открит именно в Перник през далечната 1928 г. и тук в продължение на десет години е тренирал националния ни отбор по плуване. От загриженост този спорт да продължава да се развива, гражданинът се поинтересува дали има възможност да бъде създаден плувен клуб за здраве, който да развива целогодишна дейност на деца, които да участват в състезания.

Изявен пернишки спортист потърси съдействие от общинските съветници от ПП ГЕРБ за предоставяне на помещение общинска собственост за развитие на спортна дейност. От своя страна зам.-председателят на ОбС-Перник пое ангажимент да проучи възможните варианти и да окаже съдействие за разрешаването на казуса.

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени