Coca Cola

Зам.министър Красимир Живков: Като кмет Росица Янакиева направи всичко възможно да бъде реализиран проекта за воден цикъл на Перник!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 2327 | Брой коментари 0
12:05 17.01.2020

Зам.министърът на околната среда и водите Красимир Живков е дал показания и за  действията на покойната Росица Янакиева, чиито действия като кмет се коментираха на няколко пъти във връзка с нереализирания проект за воден цикъл в Перник.

„Мога да посоча, че г-жа Росица Янакиева, бивш кмет на Перник направи всичко възможно проекта за воден цекъл на Перник да бъде реализиран в първия програмен период на програма „Околна среда 2007 до 2013г.“ и според мен тя не носи вина за създалата се ситуация , защото тя идваше системно в МОСВ и се опита да включи Перник в тази оперативна програма. Сроковете по програмата бяха скъсени и те изтекоха преди Перник да изготви проекта си. Тази жена бе много дейна в тази посока и правеше срещи най-вече с ръководството на министерстовто и оперативната програма в министерството. „ – пише в протокола, разпространен от прокуратурата.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени