mycomputer.BG

Зам.кметът Стефан Кръстев поздрави юношите на ВК "Миньор" за успеха в държавното първенство

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 236 | Брой коментари 0
16:34 22.07.2020

Шесто място завоюва волейболният клуб на „Миньор“ – Перник в държавното първенство на България за юноши под 20 години, проведено в Бургас.

„Добрите новини, заради които сме се събрали днес, са плод на съвместните усилия на отбора, треньорите и ръководството на клуба. Гордеем се с вас и завоюваната позиция“, каза Стефан Кръстев - зам.-кмет на община Перник, който се срещна с призьорите и ги приветства с впечатляващото постижение. Не по-малък повод за гордост е, че всички момчета от отбора са перничани, което е залог за бъдещи успехи на местния волейбол, дал толкова много за спортната слава на България в миналото.

„Огромни поздравления за това, което сте направили. Не си мислете, че шестото място е малък успех. Вие сте тези, които ще трябва да изградят мъжкия отбор“, допълни Иво Симеонов - член на Управителния съвет на ВК „Миньор“.

На срещата присъстваха и Мартин Жлябинков – секретар на община Перник и Петър Първанов – председател на УС на ВК „Миньор“ – Перник.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени